Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко
Засищаща и много вкусна, всички я обожаваме
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш
Преди години се наричаха просто бисквити с фъстъчен крем
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Ето я рецептата
Да, много прилича на руската, но не е